tiistai 11. marraskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 46

Tällä viikolla aion oppia paljon yrityskylästä, että osaan paljon torstaina, kun menemme yrityskylään. Äidinkielessä aion saada urakat tehtyä ja oppia tiedonhausta, jota tarvin myös Afrikka- projektissa, ennen perjantaita mennessä. Historiassa aion oppia suomen keskiajasta niin hyvin, että osaan selittää vieruskaverille mahd. hyvin siitä, ennen perjantaita mennessä.

4 kommenttia:

 1. Tällä viikolla onnistuin ihan hyvin. Olimme eilen torstaina yrityskylästä ja siellä opin käyttämään kassakonetta. Äidinkielessä sain kaikki urakat valmiiksi ja opin tiedonhausta. Historiassa opin suomen keskiajasta. Sain myös matikankokeesta 7+.

  VastaaPoista
 2. Löysit hyvin yleistietoa, sekä järvistä ja kukkuloistakin tietoa löytyi. Teksti on ajateltu loogisesti, ja kaikki tiedot olivat hyvässä järjestyksessä. Hyvä, että löysit lentokentästäkin tietoa, hyvä Venla!

  VastaaPoista
 3. Hei Venla! Tässä sinulle palautetta Afrikka-projektista. Olit edennyt tietotekstissäsi hyvin viime viikolla. Osallistuit myös hienosti videoiden arviointiin. Tsemppiä videon tekemiseen! T. Anne-ope

  VastaaPoista
 4. Hei Venla!
  Milloin ehtisit tehdä oman Afrikka-projektisi loppuun?

  VastaaPoista